Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

LASHFACTOR szempilla szérum

A HairBunny LASHFACTOR szempillanövesztő szérum egy 100% vegán, magas hatóanyag tartalommal és vitaminokkal készült szempillanövesztő szérum, amely elősegíti a hosszabb megjelenésű, erősebb tapintású, teltebb szempillák megjelenését. Természetes natúr kozmetikum formulánk prémium és magas hatóanyag tartalommal készült, mint a BaicapilTM, Biotin, Hialuronsav, Arginin, Tripeptid-5 és Niacinamide, Szója- és Búzacsíra kivonatok, bajkáli csucsóka gyökér kivonat.

1. EREDMÉNY: HOSSZABB, VASTAGABB ÉS DÚSABB SZEMPILLÁK

A HairBunny LASHFACTOR szempillanövesztő szérum intenzív hidratálást, mélyreható táplálást és regenerálódást nyújt szempilláidnak. Megerősíti a tüszőket és újjáéleszti a szempillákat, megakadályozva azok elvékonyodását és dús hatást keltve. A szérum bársonyos védőréteggel vonja be a szempillákat. Ettől a pillák láthatóan erősebbek, vastagabbak és hosszabbak lesznek - az első látványos eredmények akár két héten belül megjelennek. Biztosítsd szempilláid számára a legjobbat, és élvezd a gyönyörű, természetes hatást!

2. PRECÍZIÓS APPLIKÁTOR GYORS, EGYSZERŰ ÉS BIZTONSÁGOS ALKALMAZÁS

A HairBunny LASHFACTOR szempillanövesztő szérum applikátora ergonómikusan kialakított, gondosan megtervezett, így a termék felvitele könnyű és gyors és tűpontos. Győződj meg arról, hogy a bőr smink- és krém-mentes. Alkalmazd a terméket ott, ahol a szempillák találkoznak a bőrrel úgy, mintha szemceruzát használnál. Néhány perc múlva a szérum felszívódik, és az erősítő elemek aktiválódnak. Nincsenek felesleges cseppek, tűpontosan tudod felvinni.

3. INNOVATÍV FORMULA KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ALAPANYAGOK

A HairBunny LASHFACTOR szempillanövesztő szérumot természetes anyagokkal és a modern kozmetológia legújabb felfedezései segítségével fejlesztettük ki, amely elengedhetetlen a napi rutinodhoz. Természetes natúr kozmetikum formulánk prémium és magas hatóanyag tartalommal készült, mint a BaicapilTM, Biotin, Hialuronsav, Arginin, Tripeptid-5 és Niacinamide, Szója- és Búzacsíra kivonatok, Bajkáli Csucsóka gyökér kivonat.

HOGYAN FEJTI KI HATÁSÁT :

A HairBunny LASHFACTOR szempillanövesztő szérum intenzív hidratálást, mélytáplálást és helyreállítást biztosít. Erősíti a tüszőket és feléleszti a szempillákat, megakadályozza a ritkulást és növeli a szempillákat. A szérum minden egyes szempillát selymes védőbevonattal von be. Az összetevők áthatolnak a bőr mélyebb rétegein is egészen a pillák gyökereihez, és ott fejtik ki hatásukat. A táplált szőrtüszők erős, vastag, és hihetetlenül hosszú szempillákat növesztenek rövid idő alatt. Mi több, a HairBunny LASHFACTOR szempillanövesztő szérum sötétebbé varázsolja a szempillákat, és azokat egy védőréteggel fedi be.

 

2 Hét után Elkezdődik a szőrtüszők növekedési fázisa, az anagén fázis.
1 Hónap után Pilláid láthatóan erősebbek, vastagabbak és hosszabbak lesznek.
2 Hónap után Pilláid tovább növekednek, dúsulnak, megjelennek új pillák is.
3 Hónap után+ Pilláid elérték a növekedési és dúsulási folyamat végét.

Rendeld meg Hairbunny LASHFACTOR szempillanövesztő szérumot

Prémium szempillanövesztő szérum klinikailag igazolt BaicapilTM -al szempilla növekedést serkentő összetevővel Arginin-el és Tripeptid-5 komplex-el, Biotinnal és Panthenol-al, amik mind segítik a szempillák sűrítését, meghosszabbítását és regenerálódását.

Irány a Bolt