Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

LASHFACTOR szempilla szérum

A HairBunny LASHFACTOR szempillanövesztő szérum fejlesztése közben biztosra mentünk, hogy minden összetevő egészséges és nem allergén 100%-ban természetes és vegán összetevőket alkalmaztunk, melyek látványos eredményt érnek el a szempillákon.

A HairBunny LASHFACTOR szempilla növesztő szérum intenzív hidratálást, mélytáplálást és helyreállítást biztosít. Erősíti a tüszőket és feléleszti a szempillákat, megakadályozza a ritkulást és növeli a szempillákat. A szérum minden egyes szempillát selymes védőbevonattal von be.

Láthatóan erősebbé, dúsabbá és hosszabbá teszi a szempillákat – az első észrevehető hatások akár már 1 hónapon belül megjelennek. Add meg szempilláidnak a legjobbat, és élvezd a lenyűgöző és természetes megjelenésű eredményeket!

A BaicapilTM egy prémium és szabadalmaztatott, klinikailag igazolt hatással bíró összetevő, amely segít megállítani a szempillák elvesztését és segít a növekedésben. Az L-Arginin hatékonyan hidratálja a szempillákat, serkenti a szempillák növekedését és megakadályozza a szempillák elvesztését. A Panthenol (B5 provitamin) beburkolja a szempillákat és lezárja felületüket. Segíti a szempillák sűrítését, meghosszabbítását és regenerálódását.

KULCSFONTOSSÁGÚ ÖSSZETEVŐK:

 BaicapilTM:

A BaicapilTM egy tervezett és szabadalmaztatott összetvő, amely segít megállítani a szempillák elvesztését és segít a növekedésben. Klinikai kísérletben kimutatták, hogy a Baicapil™ meghosszabbítja a haj/szőrtüszők növekedési fázisát, miközben csökkenti a hullási fázist, ami hatékonyan javítja a hajnövekedést és sűrűbb, dúsabb hajat eredményez már három hónapon belül.
A Baicapil™ összetevő használata – már 3 hónap használat mellett – klinikailag bizonyítottan 59%-kal növelheti a haj sűrűségét és 69%-kal hozzájárul a haj növekedéséhez, támogatja a hajhullás csökkenését*
*In vivo kutatás: 61 fő (férfiak, nők) bevonásával, 18-60 év között, mediterrán-kaukázusi haj szerkezettel, 3%-os Baicapil™ használatával, 6 hónapos intervallum alatt

 Szója és Búzacsíra kivonatok:

Biztosítják a szempillák teljeskörű regenerálódását és táplálják és finomítják a pillák textúráját, valamint hidratálják őket. Elősegítik a szempillák növekedését, és megakadályozzák azok elvékonyodását, illetve elöregedését.

 Baicalein:

Bajkáli csucsókagyökér kivonat. Flavonoidokat tartalmaz, amelyek bizonyítottan késleltetik az öregedést, és mikroszkópikus méretű védőréteget hoznak létre a szempillák felszínén. Természetes UV-szűrőként is ismert.

 Arginin:

Természetes aminosav, amely hatékonyan hidratálja a szempillákat. Megkönnyíti a tápanyagok tüszőkhöz való szállítását. Serkenti a szempillák növekedését és megakadályozza azok kihullását.

 Tripeptid-5 komplex:

Elősegíti a keratin szintézisét, ami a szempillák fő alkotóeleme, helyrehozva és regenerálva a pillákat. Felgyorsítja a szempillák növekedését, mely dús hatást eredményez.

Rendeld meg Hairbunny LASHFACTOR szempillanövesztő szérumot

Prémium szempillanövesztő szérum klinikailag igazolt BaicapilTM -al szempilla növekedést serkentő összetevővel Arginin-el és Tripeptid-5 komplex-el, Biotinnal és Panthenol-al, amik mind segítik a szempillák sűrítését, meghosszabbítását és regenerálódását.

Irány a Bolt