Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

CODE Prémium Hajvitamin

A HairBunny CODE Prémium hajvitamin: egy olyan tökéletes hajvitamin, amely klinikailag bizonyított összetevőkből áll és segíti a haj növekedését már 28 napon belül. A csoda összetevő az Anagain és a további célzott vitaminok és mikrotápanyagok tökéletes 36 féle keveréke, amely a legjobb hajad növekedéséhez és vastagságához, a HairBunny CODE Prémium hajvitamin támogatja és fenntartja az egészséges szőrtüszőket, hogy belülről revitalizálja és erősítse a hajszálakat.

Mi az az AnaGain™?

A bioborsócsírából származó kivonat, az AnaGain a HairBunny CODE Prémium hajvitamin fő hajtóereje. A természetes borsócsíra jótékony vitamin- és ásványianyag-forrás – és bővelkedik hajnövekedést segítő biotinban is. Ez a borsócsíra-kivonat a hajhoz az, ami a HairBunny CODE Prémium hajvitamin hatékonyságát mozgatja, klinikailag alátámasztott eredményekkel a tökéletes hajmátrixért.

Melyek a haj növekedési szakaszai és miért is AnaGain a neve?

A haj folyamatos életcikluson megy keresztül, amely a növekedés három kulcsfontosságú szakaszából áll. Az anagén fázist „növekedési” fázisnak, katagén vagy „regressziós” fázisnak is nevezik, valamint a telogén fázist, amelyet találóan „nyugalmi” fázisnak is neveznek. Minden ciklus során új hajszál képződik, és a régi haj kihullik. És bár a haj növekedési ciklusának három szakasza van, fontos megjegyezni, hogy az anagénnek van a legjelentősebb hatása a haj általános egészségére és növekedésére. Hajhullás akkor következik be, amikor az anagén és a haj növekedési ciklusa lerövidül. Ennek eredményeként a szőrtüszők lassan újulnak meg – ami azt jelenti, hogy küzd a regenerálódásért, ami idővel vékonyabb hajat eredményez.

Működik az AnaGain™?

A borsócsíra kivonat a hajnövekedésért, az AnaGain egy klinikailag igazolt vitamin a hajhullás és a hajritkulás ellen. Mikrotápanyagokban gazdag, amelyek az ereken keresztül haladva megcélozzák a tüszőket, és hosszabb, erősebb és vastagabb hajat biztosítanak. A klinikai vizsgálatok során az AnaGain:

 34%-kal csökkenti a hajhullást 1 hónapos kezelés után.

 A résztvevők 71%-a számolt be arról, hogy javult a haj általános állapota.

 A résztvevők 86%-a számolt be a hajhullás csökkenéséről 2 hónapos kezelés után. (1).

Az AnaGain mellett a HairBunny CODE Prémium hajvitamin is további 36 fejlett támogató hatóanyagokkal és a legjobb hajhullás elleni vitaminokkal – beleértve a Mezei Zsurló kivonatot, Bambusz kivonatot, a rezet, a vasat, a cinket, a szelént és a biotint – tartalmazza. Szinergiában a tüszőben fejtik ki hatásukat, hogy optimalizálják a haj növekedéséhez szükséges környezetet.

A HairBunny-nál, mi hiszünk abban, hogy ha jól nézel ki, akkor jól is érzed magad és nagyon kevés dolog ér fel ezzel, hogy ezt az érzést elérje, kivéve a szép és egészséges hajat, amire büszke lehetsz a hét minden napján.

A HairBunny hajvitaminokat olyan speciális prémium vitamin összetevők kombináció alkotja, melyek segítenek ápolni és egészségessé tenni hajadat, belülről kifelé táplálva.

Számunkra a legfontosabb visszajelzés, hogy mindenki azt mondja: "EZ TÉNYLEG MŰKÖDIK!"

A HairBunny CODE Prémium hajvitamin tartalmaz:

A-vitamint, B1-Vitamint, B2-Vitamint, B3-vitamint, B5-vitamint, B6-vitamint, B12-vitamint, C-vitamint, D-vitamint, E-vitamint, Biotint, Cinket, Vasat, Rezet, Szelént, Ashwagandát, Szabalpálmát, Mezei Zsurlót, Bambusz kivonatot, Halkollagént, Jódot, Kolint, Folsavat és Inozitolt, mint aktív vitaminok és ásványi anyagok.

Rendeld meg Hairbunny CODE Prémium hajvitamint

Klinikailag igazolt Anagain összetevővel és további 36 Prémium minőségű vitamin és ásványi anyag komplexel, amelyek segítenek megállítani a hajhullást és serkentik a hajnövekedést.

Irány a Bolt